Victòria d'infart de Catalunya sub 16 i pas a les semifinals
FS Notícies | 26/01/2024
La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala guanya per 0 a 2 davant les Illes Balears i jugarà les semifinals contra la Regió de Múrcia, aquest dissabte a les 10.00 hores.

ILLES BALEARS
0 - 2
Pedro Jaume Ballester, Manuel Blázquez, Ivan Pascual, Martí Verd, Lucas David Garcia, Jordi Caldentey, Neizan Martínez, Abel López, Lucas Trujillo, Marcos Jaume, Sergi Pérez i Adrián Comas
Daniel Rodrigo, Isaac Carrasquilla, Josep Domènech, Roger Garcia, Manel Rus, Erik Dorado, Edgar Ballesteros, Thiago Partearroyo, Sirius Coll, Angel Hernández, Alex Hervás i Pol Serraviñals

0-1 Sirius Coll (19'); 0-2 Roger Garcia (39')
Àrbitres principals: Manuel de Miguel i Cristian Garro  Àrbitre assistent: Marco Molina

Victòria d'infart. La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha guanyat 0 a 2 davant les Illes Balears i aconsegueix el bitllet per a les semifinals del Campionat d'Espanya de futbol sala. Ha estat un partit vibrant i emocionant fins als darrers segons quan s'ha sentenciat el matx amb un gol de Roger Garcia quan les Illes Balears atacava amb porter-jugador. Just abans del descans, Sirius Coll ha obert la llauna del marcador i a la represa, Catalunya ha hagut de defensar els atacs de les Balears. Amb aquest triomf, el conjunt entrenat i dirigit per Ivan Calle, disputarà les semifinals del Campionat d'Espanya contra la Regió de Múrcia aquest dissabte a partir de les 10.00 hores. I és que la Regió de Múrcia ha guanyat 4 a 2 davant Castella i Lleó.

Gol a l'últim minut. La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha dominat la primera part, dominant la pilota i intentant trobar espais amb la defensa a mitja pista plantejada per les Illes Balears. Catalunya ho ha intentat amb paciència i Roger Garcia ha tingut les dues ocasions més clares a l'inici de partit, amb un xut exterior i amb una pilota que s'ha estavellat al pal. Les Illes Balears, amb el pas dels minuts i amb un joc més directe, ha tingut les seves ocasions. Neizan Martínez, amb un cop de cap i al minut 14 de joc, ha tingut una de les més clares per les Balears tot i que, a la següent jugada, Thiago Partearroyo també ha enviat la pilota al pal. Sense gols s'ha arribat fins al darrer minut del primer temps quan, Sirius Coll, el capità dels quadribarrats, ha aprofitat un rebot dins l'àrea per marcar el primer. Fins i tot, en els darrers segons i d'estratègia, Catalunya ha tingut el segon, però el marcador ja no s'ha mogut més.

A la represa ha tocat defensar. I és que les Illes Balears s'ha bolcat a l'atac, tot i que s'ha trobat amb un immens Daniel Rodrigo sota pals. Lucas Trujillo, el dorsal 10 de les Illes Balears, ha estat el més incisiu per les Balears i, a més, Catalunya s'ha carregat de faltes a l'equador de la represa. Catalunya ha sabut patir, ha tancat línies defensant l'atac de porter-jugador i el 0 a 1 s'ha mantingut fins als darrers instants quan, en una bona defensa de Catalunya, Roger Garcia ha establert el definitiu 0 a 2. Victòria molt patida amb una Catalunya que s'ha sabut defensar durant la segona part amb una gran actuació de Daniel Rodrigo.