Victòria d'ofici de Catalunya sub 14 i cap a la final
FS Notícies | 20/04/2024
La Selecció Catalana sub 14 masculina de futbol sala ha guanyat 1 a 3 davant la Regió de Múrcia i aquest diumenge, a partir de les 12.30 hores, jugarà la final contra Andalusia.

REGIÓ DE MÚRCIA
1 - 3
Pedro Pablo Aznar, Aitor Serrano, Javier Rodríguez, Pablo Abellán, Iker Vecina, Javier López, Jorge Ureña, Joaquin Fernández, Ángel Meseguer, Roque Pérez, Rubén García i Antonio Valero
Izan Calvo, Pablo Saez, Iker Ruiz, Gerard Carbó, Xavier Molist, Martí Barreda, Alex Delcan, Nacho Melero, Leo Cuartero, Jan Vergés, Biel Bustamante i Jan Vila

1-1 Roque Pérez (14');

0-1 Iker Ruiz (11'); 1-2 Iker Ruiz (23'); 1-3 Xavier Molist (27')
Àrbitres principals: Javier Leal i Antonio Martínez       Àrbitre assistent: Pablo Serrano

Bitllet cap a la final. La Selecció Catalana sub 14 masculina ha guanyat 1 a 3 davant l'amfitriona, la Regió de Múrcia, en un partit que s'ha decidit a la segona part. Unes semifinals on Catalunya ha sabut jugar amb intel·ligència, sobretot a la segona part amb el marcador a favor. I és que al descans, el marcador era d'empat a 1 i a la represa, Iker Ruiz i Xavier Molist han decantat la balança. A més, Catalunya ha estat ben protegida sota pals amb un immens Jan Vila, un autèntic malson pels jugadors de la Regió de Múrcia. Amb aquesta victòria, l'Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala continua fent història i, en aquest Campionat d'Espanya, ha tornat a classificar ambdues seleccions a la final. Aquest diumenge, a les 10.30 hores i a les 12.30 hores, doble ració de Catalunya - Andalusia, sub 12 i sub 14 masculina respectivament. I és que en categoria sub 14, Andalusia ha eliminat a Galícia a l'altre semifinal.

Empat abans del descans. La primera meitat entre la Regió de Múrcia i la Selecció Catalana ha tingut un guió amb una Catalunya atacant i dominant la pilota, i amb una forta pressió en defensa provocant pèrdues de pilota d'una Regió de Múrcia que li ha durat molt poc la pilota. Les primeres ocasions del partit les ha tingut Xavier Molist amb dos xuts exteriors. Tot i això, a l'equador de la primera meitat, Múrcia ha tingut la més clara amb una pilota al pal de Javi López. I de l'empat, al 0 a 1 de Catalunya amb un gol de pissarra. I és que Iker Ruiz ha finalitzat una acció d'estratègia per obrir la llauna del marcador. Un avantatge que s'ha mantingut fins que, en unes mans involuntàries dins l'àrea, els col·legiats han xiulat falta indirecta que la Regió de Múrcia ha aprofitat per empatar el matx. I amb l'1 a 1 s'ha arribat al descans.

Personalitat i orgull a la segona meitat. Catalunya ha fet un pas endavant a la segona i, només començar, Molist ja ha amenaçat amb un xut llunyà. Tot i això, la Regió de Múrcia també ha tingut una clara ocasió de gol, però s'ha topat amb un immens Jan Vila sota pals i, del 2 a 1, a l'1 a 2. I és que després d'una gran assistència de Biel Bustamante, Iker Ruiz ha tornat a col·locar a Catalunya davant en el marcador. En aquest moment, ha estat quan els quadribarrats han sabut jugar amb intel·ligència, amb ofici i amb molt caràcter. Múrcia ha decidit una defensa a mitja pista i Catalunya ho ha sabut interpretar. Tot i que, altra vegada, Múrcia ha perdonat l'empat i Xavier Molist, amb una acció de potència, ha marcat l'1 a 3.

La Regió de Múrcia, a sis minuts pel final, ho ha provat amb porter-jugador, però la defensa de Catalunya s'ha mostrat molt sòlida en tot moment i el marcador ja no s'ha mogut més. Victòria i a la final. Aquest diumenge, a les 12.30 hores, contra Andalusia i en directe pels canals de l'RFEF.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.