Victòria d'orgull de Catalunya sub 16 i pas a la final del Campionat d'Espanya
FS Notícies | 04/03/2023
La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha guanyat 2 a 4 davant les Illes Balears i obté el bitllet per jugar la gran final del Campionat d'Espanya.

ILLES BALEARS
2 - 4
Adrián Comas, Lucas Trujillo, Antonio Muñoz, Luís Oliver, Sergi Pérez, Fernando M. Martínez-Carrasco, Iván Leon, Pau Pérez, Xavier Massot, Adrián Serrano, Pau Arbona i 'Toto' Ballester
Daniel Rodrigo, Pau Ramos, Toni Rodríguez, Aleix Coll, Martí Serra, Neil Hernández, Pol López, Derek Buro, Sirius Coll, Adrián Salgado, Marc Benito i Guillem Beumala

1-1 Sergi Pérez (3'); 2-1 Neil Hernández (p.p.) (13')

0-1 Sirius Coll (1'); 2-2 Marc Benito (15'); 2-3 Martí Serra (29'); 2-4 Guillem Beumala (39')
Àrbitres principals: Amor Vizoso i Penabad Canabel          Àrbitra assistent: Aviñoá Vázquez

Patiment i a la final. La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha aconseguit el bitllet per la gran final del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques després de guanyar 2 a 4 a les Illes Balears i obtenir la 12a final consecutiva en els darrers 12 Campionats d'Espanya. Ha estat un partit intens, amb molts nervis i en què al descans s'ha arribat amb empat a 2. A la represa, Martí Serra ha col·locat per davant a Catalunya i als darrers instants, Guillem Beumala ha certificat la victòria. Amb aquest triomf, Catalunya jugarà demà la final, a partir de les 10.30 hores i en directe per l'FCF TV, contra Andalusia.

Igualtat màxima durant el primer temps. La semifinal del Campionat d'Espanya ha començat de forma magistral per Catalunya, ja que al primer minut, Sirius Coll ha obert la llauna del marcador. Tot i això, les Illes Balears no s'ha arronsat i ha aconseguit l'empat poc després amb una diana de Sergi Pérez. Un gol que ha descol·locat a Catalunya i que, per altra banda, ha provocat uns bons minuts de les Illes Balears obligant les bones intervencions de Guillem Beumala. Un Guillem que no ha pogut fer res amb el 2 a 1 en pròpia porteria i que ha col·locat per davant als de Balears. Catalunya, que ahir ja es va sobreposar a un resultat advers, ha tret el caràcter competitiu i Marc Benito ha empatat el matx, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

A la represa, el guió de partit s'ha mantingut: amb una defensa plantada a mitja pista de les Illes Balears i una Catalunya intentant trobar forats. Uns espais que Catalunya ha trobat, però que no ha materialitzat, com una pilota al pal que ha estavellat Marc Benito i un xut exterior de Pol López. Beumala ha tornat a aparèixer en moments crítics de Catalunya fins que, després d'un ràpid contraatac, Martí Serra ha col·locat el 2 a 3 al lluminós. Un resultat que ha provocat que, a cinc minuts pel final, els de Balears provessin fortuna amb porter-jugador. Una acció sense èxit i ja als darrers segons, i de porteria a porteria, Guillem Beumala ha certificat el definitiu 2 a 4

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.