Victòria davant La Rioja
Notícies Generals | 28/12/2013
La Selecció Catalana sub 18 masculina ha guanyat per 5 gols a 3 a La Rioja, sumant un total de 4 punts en la fase classificatòria del Campionat d'Espanya després de l'empat d'ahir contra Navarra.

Alineacions:

Catalunya:  Andreu Cases, Max  Marcet (David Bartomeus  68'), Aaron Martín, Alejandro López, Lluís López, Patrick Chico, Àlex Carbonell (Arnau Campeny, 80'), Aitor Cantalapiedra, Ferran Sarsanedas, Edgar Moragas, Isaac Padilla (Carlos Doncel, 54').

Navarra:  Jesús Acobi, Sergio González, Yeimt Sebastián (Adrián Duran, 46'), Alberto Espinosa, Rubén Montavez, Pjotr K. Roos, Daniel Vitorica, Manuel Calvo, Víctor Merino (Víctor López, 30'), Federico Krumnak i Alberto Martínez (Andy  Lázaro, 71').

Gols:  1 – 0 Àlex Carbonell (3'), 2 – 0 Aitor Cantalapiedra (11'), 3 – 0 Isaac  Padilla (15´), 3 – 1 Manuel Calvo (16'), 4 – 1 Isaac Padilla (46'), 4-2 Yeimt Sebastián (55'), 4 – 3 Víctor López (56'), 5 – 1 Max Mercet (67')

Targetes  Grogues:  Edgar Moragas (60'), Andy  Lázaro (74')

Conjunt arbitral:

Àrbitre:  Juan Antonio Sevillano Jiménez

Assistents:  José María Sáez García i S. Chueca Rehón

4t àrbitre:  Juan Carlos Arriazu Jiménez

Crònica:

La Selecció Catalana ha dominat els primers minuts d'un partit que ha resultat molt intens pel que fa al ritme i a les ocasions de gol. Àlex Carbonell ha obert el marcador després de col·locar la pilota a la porteria de La Rioja en el refús d'un córner.

El segon gol ha arribat després que l'àrbitre anul·lés, per fora de joc, un gol a la selecció de La Rioja i que els catalans aprofitessin la contra. Isaac Padilla ha fet una assistència a Aitor Cantalapiedra, qui ha pogut rematar sense dubtar.

Isaac Padilla ha marcat el tercer per Catalunya. Pocs minuts després,  els de La Rioja han aprofitat un xut de falta des de la frontal per marcar el 3 – 1 amb una rematada de cap de Manuel Calvo.

Durant els següents minuts el partit ha estat caracteritzat per la lluita contínua pel gol, amb ocasions diverses per ambdues seleccions.

En el primer minut de la segona part Isaac  Padilla ha marcat de nou. Amb el resultat a favor de 4 gols a 1,  l'àrbitre ha xiulat falta per joc perillós al porter català, Andreu Cases, i La Rioja ha sumat el segon gol al marcador.  En la següent jugada Víctor López ha escurçat encara més les distàncies al marcador i ha marcat el 4 - 3 per La Rioja.

A partir d'aquest moment el partit s'ha complicat i ha agafat un ritme frenètic. La Rioja ha buscat l'empat però finalment ha estat Max Marcet qui ha ampliat la distància al marcador marcant el 5 a 3 definitiu en el minut 67.

La Selecció Catalana sub 18 masculina ha sumat 4 punts en la primera fase del Campionat d'Espanya.