Victòria de Catalunya que li val la primera plaça del grup
Seleccions | 25/06/2022
La Selecció Catalana sub 12 femenina guanya per 2 gols a 1 a Andalusia en el tercer i últim partit de la fase de grups del Campionat d’Espanya i passa als quarts de final com a primera de grup.

2 - 1
ANDALUSIA
Georgina González, Noa Benito, Carlota Ohlander, Bruna Quintana, Marta Pérez, Jana Muro, Lídia Gibert, Elena Vizuete. També han jugat: Martina Palau, Ivette Rodríguez, Laia Benítez, Lucía Grau, Ainoa Robas, Daniela Arias.
ANDALUSIA
María Ramos, Ángela Gálvez, Alba Romero, Celia Valero, Daniela Pérez, Lola Esteban, Ana María Martos, Ariadna Bustamante. També han jugat: Elizabeth Ramos, Sophia Van Lindert, Natalia Gordon, Claudia Díaz, Sofía Méndez, Noa Díaz.
Bruna Quintana (1-0, 7’); Carlota Ohlander (2-0, 17’).

Ángela Gálvez (2-1, 38’).

Catalunya ha tancat la fase de grups del Campionat d’Espanya sub 12 femení que es disputa a Madrid invicta i com a primera de grup. Les catalanes han sabut treure profit de les seves arribades a l’àrea rival, tenint molt més encert que les andaluses. Tot i que la primera part ha estat molt igualada, la sub 12 ha trobat espais a les espatlles de la defensa per obrir el marcador. Lídia Gibert ha estat la primera en posar a prova a la portera d’Andalusia. I, al minut 7, una bona assistència d’Elena Vizuete cap al punt de penal ha servit a Bruna Quintana per rematar tota sola i fer l’1-0. A tres minuts per al descans, Carlota Ohlander ha transformat una falta a la frontal de l’àrea per ampliar l’avantatge en el marcador.

Andalusia ha posat entre les cordes a una Catalunya que s’ha tancat a la segona part, i ha disposat d’alguna ocasió que s’ha estavellat al travesser. La bona defensa catalana ha impedit rematades perilloses, però no han pogut evitar el gol d’Ángela Gálvez a dos minuts per al xiulet final. Catalunya ha triangular amb efectivitat per desfer-se de la pressió i ha desplegat un joc de combinació que li ha valgut la victòria final. I és que amb el 2-1 definitiu, la Selecció Catalana sub 12 femenina s’ha classificat per als quarts de final com a primera de grup, amb un sol gol en contra i amb 32 a favor en quatre partits disputats.

A les 20.05 hores tindran lloc els quarts de final d’aquesta competició i Catalunya s’enfrontarà a Navarra. El partit es podrà seguir en directe a rfef.es. Al duel ha assistit el vicepresident i delegat de l’FCF a Lleida, Josep Maria Espasa.