Victòria de Catalunya sub 19 femení de futbol sala contra el CEFS Rubí
FS Notícies | 23/01/2024
La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha guanyat 3 a 2 davant el CEFS Rubí, de 2a divisió nacional femenina de futbol sala.
3 - 2
RUBI C.E.F.S.
Sandra Garcia, Laura Ollé, Mariona Solsona, Xènia Casadó, Ona Solans, Noa Aguilar, Marta Garcia, Berta Solé, Aina Torrents, Paloma Cantillo, Beth Santamaria, Martina Hernández, Karen Pons i Andrea Rodríguez
Muniesa, Sílvia, Angela, Isa, Abril, Núria, Arantxa, Mireia, Marina, Luján, Emma i Sandra Navarro

1-0 Noa (8'); 2-1 Beth (33'); 3-2 Ona (39')

1-1 Lujan (18'); 2-2 Isa (37')
Àrbitres principals: Roger Cerrada i Daniel Darriba       Àrbitra assistent: Nerea González

Penúltim amistós. La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala va dur a terme el quart amistós de la temporada per a continuar amb la preparació pels Campionats d’Espanya de futbol sala. L’amistós es va disputar al Pavelló Municipal Pau Ribas de Monistrol de Montserrat contra el CEFS Rubí, de la 2a divisió nacional femenina de futbol sala, amb victòria de la catalana per 3 a 2 amb un gol als darrers segons de partit. A més, abans del partit, la Selecció Catalana sub 19 masculina va realitzar l'últim entrenament abans de disputar la fase final dels Campionats d'Espanya aquest cap de setmana.

PLANIFICACIÓ CATALUNYA SUB 19 FEMENINA FS
DIA ACTIVITAT
Dilluns 29 de gener Entrenament
Dilluns 5 de febrer Partit amistós
Dilluns 12 de febrer Entrenament
Del 13 al 17 de febrer Fase única Campionats d'Espanya

Pel que fa al partit, la Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala i el CEFS Rubí van disputar un partit molt intens, amb un ritme molt alt, en què les dues seleccions van aprofitar per provar diferents situacions de joc real, com superioritats numèriques i accions d’estratègia. Catalunya va obrir la llauna del partit per mitjà de Noa i, poc abans del descans, Lujan va empatar. A la represa, el guió es va repetir: Beth va avançar a Catalunya i a 3 minuts pel final, Isa va empatar. La victòria de Catalunya va arribar a dos segons pel final quan Ona, finalitzant una acció d’estratègia, va establir el definitiu 3 a 2.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.