Victòria de la Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala davant el CET 10 FS
FS Notícies | 31/10/2021
Catalunya sub 16 femenina de futbol sala ha disputat el primer amistós de la temporada amb victòria per 3 a 2 davant CET 10 FS, Sènior femení de la Divisió d’Honor femenina de futbol sala.
3 - 2
CET 10 FS
Ariadna Sobrino, Mar González, Noa Aguilar, Paula Villar, Nerea Nuño, Berta Solé, Carla López, Laia Garriga, Sònia Cardona, Karen Pons, Martina Villazan i Tània Palomar.
CET 10 FS
Itziar Rosquelles, Mar Carbonell, Ariadna Bolaño, Racheda Rahouti, Silvia Lacasa, Marina Jiménez, Carla Gras, Noa Barber, Marina Lizano, Marta Vega i Noa Ruiz.
1-0 Carla López (3'); 2-0 Nerea Nuño (12'); 3-0 Noa Aguilar (17');

3-1 Ariadna Bolaño (19'); 3-2 Marina Jiménez (30');
Àrbitre principal: Maribel Sepúlveda         Àrbitre assistent: Sílvia Serrano

Primer amistós superat. La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha disputat el primer amistós de la temporada al Pavelló Esportiu Can Cases de Martorell davant el CET 10, de la Divisió d’Honor femenina de futbol sala, amb victòria de la catalana per 3 a 2. Amb aquest amistós, el combinat català, dirigit per Jordi Gay, continua amb la preparació de la fase única dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol sala, que es disputaran del 9 al 13 de febrer de 2021.

La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha disputat un partit molt seriós, en què ha dominat a la primera part i ha acabat patint pel marcador. I és que les jugadores han desplegat un joc vistós i alegre durant els primers minuts, amb bones combinacions ofensives i amb ocasions materialitzades. Amb aquest escenari, s’han col·locat amb un 3 a 0 a favor gràcies als gols de Carla López, Nerea Nuño i de Noa Aguilar. Tot i això, el CET 10 FS ha estat capaç d’escurçar diferències poc abans del descans a través d’Ariadna Bolaño.A la represa, el CET 10 FS ha pujat la línia defensiva, ha dificultat la sortida de pilota de les catalanes que no han pogut sentenciar el marcador i han acabat patint. I és que la capitana del CET 10 FS, Marina Jiménez, ha marcat el 3 a 2 quan encara quedaven 10 minuts per jugar. Durant el tram final, els dos combinats han pogut marcar, però el marcador ja no s’ha mogut més.

La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala tornarà a la feina diumenge vinent amb una sessió d'entrenament. Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.