Victòria de la selecció catalana sub 17 femenina
FS Notícies | 20/06/2014
La selecció catalana sub 17 femenina ha disputat un partit amistós contra l'AAVV Can Clos, al qual ha superat per la mínima en un partit molt igualat que no s'ha decidit fins al final.

CATALUNYA: Estela Garcia, Sandra Navarro, Cristina Guerrero, Paula Jiménez, Maria Collado, Carla Lara, Ruth Aurin, Maria De Los Riscos, Cristina Vazquez i Julia Vidal.

AAVV CAN CLOS: Carmen Quirós, Carol Oliva, Sonia Blanco, Patricia Fernández, Marta Colomer, Sara Hernández, Begoña Martín, Lali Gil, Jasmina De Maro, Nerea Álvarez, Lidia Verdugo, Clara Llorens i Rocío Arbeona.

ÀRBITRES: Sr. J.L. Lara, Sr. Rogelio Pacheco i Sra. Nerea Montalbán.

GOLS: (2a part) 0 - 1 Marta de los Riscos (min. 6), 1 - 1 Lidia Verdugo (min. 8) i 1 - 2 Paula Jiménez (min. 16).

CRÒNICA: El partit que ha enfrontat a la selecció catalana sub 17 femenina contra l'AAVV Can Clos ha estat molt igualat, on ambdós equips han mostrat un bon futbol sala. La pressió ha estat constant i ha fet que hagi estat un match amb un munt de transicions, però durant el primer temps el marcador no s'ha mogut a causa de la falta de definició.

Ja a la represa, Catalunya ha començat defensant a mitja pista, el que ha aprofitat perquè, en el minut 6, amb una robada de pilota, es marqués el 0 a 1. Amb aquest resultat, l'AAVV Can Clos ha defensat d'una forma més agressiva, aconseguint empatar pocs minuts després. Tot i així, les catalanes, en el minut 16, a través de la jugadora Paula, s'han tornat a avançar al marcador que ja no s'ha mogut més.