Victòria de la sub 16 femenina abans de l’inici del Campionat d’Espanya
Notícies Generals | 01/12/2016
La selecció femenina sub 16 ha dut a terme l’últim partit preparatori abans de la primera fase del Campionat d’Espanya davant la Fontsanta-Fatjó i ha guanyat per 1-2.

El darrer partit de preparació que ha disputat la Selecció Catalana sub 16 femenina ha tornat a deixar bones sensacions pel que fa al rendiment de les jugadores. Ha estat un partit molt intens des del principi i difícil per la duresa d’un equip que és líder de la categoria Preferent. Des d’un bon principi, les locals han intentat imposar la seva superioritat física, però les de Natàlia Arroyo han respost molt bé i han pogut jugar la majoria del duel a camp rival. Malgrat el domini de la sub 16, una errada ha provocat que, al minut 23, la Fontsanta s’avancés en el marcador. La resposta, però, ha estat immediata, Claudia Pina ha anotat l’1-1 al minut 31 amb un xut creuat.

A la represa, l’empat ha fet apujar el ritme de les de Cornellà, però la Catalana ha tornat a respondre molt bé tot i els canvis del descans i s’ha acabat emportant la iniciativa del matx. No ha estat fins al minut 70 que la sub 16 ha sentenciat el matx amb un potent xut des de fora de l’àrea efectuat per Aida Esteve (1-2).

D’aquesta manera, la sub 16 femenina s’emporta bones sensacions en l’últim partit preparatori abans d’iniciar el Campionat d’Espanya.