Victòria efectiva de la Selecció Catalana sub 14
El combinat de Rafa Beltrán aconsegueix els tres primers punts després de superar Castellla i Lleó (2-3)

Castella i Lleó
2 - 3
Catalunya
Saúl Cotado, Álvaro Gómez, Óliver Aláez, Sergio González, Mateo Garrido, Pablo Rojo, Miguel Redondo, JOrge Pérez, Daniel Sancho, Manuel Ibáñez i Mario Domínguez.
Catalunya
Juancar Melgar, Arnau Cases, Josep Farré, Ousmane Mandiang, Adrián Cuadrado, Eloi Gómez, Roberto Tomás, Pol Mancheño, Ebrima Tunkara, Moha Touray i Arnau Luque.
Álvaro Gómez (1-1, 5') i Jorge Pérez (2-2, 36')

Pol Mancheño (0-1, 3'), Moha Touray (1-2, 15') i Arnau Luque (2-3, 43')
Àrbitre principal, Cañibano Arias; assistent 1, Moral Domingo; assistent 2, Peláez Ramos; quart àrbitre, Lorenzo Calvo.

Espectadors: 350 persones

Victòria patida fins al darrer instant de la Selecció Catalana sub 14 en el primer partit de la fase prèvia dels Campionats d'Espanya a Valladolid. L'equip de Rafa Beltrán ha hagut picar pedra per vèncer la selecció amfitriona, Castella i Lleó.

El partit ha començat de la millor manera: passada en llarg des de la zona defensiva i Pol Mancheño guanyava l'esquena dels dos centrals per superar amb qualitat el porter local, Cotado. En la jugada posterior el davanter del RCD Espanyol ha pogut fer el segon però el seu xut a marxat massa creuat. D'una porteria a l'altre i al minut 5 arribaria l'empat en una progressió de molts metres d'Álvaro Gómez. Després d'uns primers minuts d'alt voltatge, el partit ha baixat de revolucions malgrat el descontrol al mig del camp. Álvaro Gómez ha tingut el 2 a 1 a les seves botes però qui ha tornat a colpejar és Catalunya mitjançant Moha Touray. Bona centrada l'ateral d'Arnau i, amb la canya a punt, Touray enviava la pilota al fons de la xarxa. La sub 14 insistia en els minuts posteriors per començar a encarrilar el partit però ni Arnau Luque ni Tunkara han aprofitat les seves ocasions.

A la represa, els primers minuts han repetit el guió del primer temps. En l'atac inicial després de passar per vestidors, Castella i Lleó ha igualat l'electrònic amb el gol de Jorge Pérez, després del refús del porter Juan Carlos Melgar. Catalunya deixaria poc temps per pensar en alegries al combinat local i faria el tercer a pilota aturada. Arnau Luque ha executat de forma magistral un llançament de falta des de la frontal per sorprendre Cotado. A partir d'aquí, el partit ha continuat massa obert per als interessos catalans amb aproximacions a les dues àrees. Els castellanolleonesos han tancat la selecció catalana en els últims minuts de partit però les faltes laterals han acabat, totes, a les mans de Melgar.

Amb aquests primers tres punts, la sub 14 arriba amb totes les opcions a la segona jornada, que es diputarà demà, per aconseguir el bitllet per la Fase d'Or. Els catalans s'enfrontaran davant l'Aragó a partir de les 10.30h.

Al costat de les Seleccions Catalanes sub 14 i sub 16, aquest dies a Valladolid, hi ha el vicepresident primer de l'FCF, Jordi Bonet, i el directius de l'FCF Jacobo Domènech i Pere Alsina