Victòria en el darrer instant per a la Selecció Catalana sub 14 abans d'afrontar el Campionat d'Espanya
Els de Rafa Beltrán han mostrat el seu poder ofensiu per superar l'Infantil 'A' del CE Mercantil (2-1)
2 - 1
MERCANTIL, C.E
Juan Carlos Melgar, Carles Jordán, Víctor Bivol, Ousmane Mandiang, Adrián Cuadrado, Eloi Gómez, Abdou Kemo, Roberto Tomás, Pol Mancheño, Ebrima Tunkara, Salah Moujar. També han jugat: Gerard Valls, Guiu Xuclà, Josep Farré, Raúl Expósito, Xavier Mirangels, Arnau Luque, Unai Fandos, Muhammed Daba i Damià Fort.
Marc, Samu, Jaume, Oliver Burés, Pau, Barrés, Welson, Héctor, Claudio, Bala. També han jugat: Jordi, Dairon, Uri, Unai, Samir, David, Dídac.
Pol Mancheño (1-0, 15'); Guiu Xuclà (2-1, 68')

Samir (1-1, 43')

La insistència ha tingut premi. La Selecció Catalana sub 14 masculina ha superat per 2 a 1 l'Infantil 'A' del CE Mercantil en el darrer examen abans del Campionat d'Espanya que disputarà l'equip de Rafa Beltrán la setmana vinent. Després d'uns minuts de joc a la zona ample del camp, el jugador mercantilista Héctor ha avisat la línia defensiva de la Catalana amb un xut que ha marxat prop de la porteria defensada per Melgar. Al minut 15, Mancheño s'ha fabricat el gol després de guanyar un cos a cos amb el central blaugrana i definir a la perfecció davant Marc. A partir d'aquí, i fins al descans, Catalunya s'ha bolcat a l'àrea contrària creant ocasions de forma continuada.

El golejador Mancheño ha descarregat una pilota amb qualitat per habilitar Abdou però el xut de l'extrem l'ha refusat la defensa visitant. A la jugada posterior, s'han intercanviat els papers i ha estat Mancheño qui ha connectat l'assistència del seu company per enviar un xut potent que ha aturat el porter. Abans d'arribar el descans, Salah ha pogut fer el segon amb una voleia des de l'interior de l'àrea que s'ha estavellat a la fusta. El CE Mercantil ha respost ha través de Bala amb dues arribades consecutives que no han trobat porteria.

Als primers instants de la segona meitat ha aparegut el porter del conjunt sabadellenc amb dues aturades de mèrit a Daba. Als cinc minuts de la represa, Samir ha igualat el partit des dels 11 metres. La pilota ha entrat plorant després de la gran estirada del porter de Catalunya. Amb algunes alternatives, la selecció vigent campiona d'Espanya, ha posat una marxa més per endur-se la victòria. Primer ho ha provat Arnau Luque amb una jugada individual des de camp propi en què ha deixat enrere tres defensors però el seu xut ha estat massa tou. Després, al límit del temps reglamentari, Guiu ha definit a l'escaire aprofitant una passada diagonal des del centre de l'atac. Els de Rafa Beltrán s'enfrontaran a Castella i Lleó, l'Aragó i a la Comunitat Valenciana el cap de setmana del 20 i 21 de novembre en el Campionat d'Espanya.