Victòria en el debut de Catalunya sub 14 femenina al Campionat d'Espanya de futbol sala
FS Notícies | 06/03/2024
Catalunya sub 14 femenina de futbol sala ha guanyat 2 a 0 davant Galícia en un partit vibrant amb gols d'Urgell Isern i de Desirée Bello.

@futgal
2 - 0
GALÍCIA
Mila Pou, Aneu Isern, Desirée Bello, Elena Montoro, Emma Yeste, Judit Corsà, Maria Gonfaus, Urgell Isern, Daniela Guijarro, Kenya Hernández, Adriana Pons i Ariadna Alcaide
GALÍCIA
Eva Alfonso, Sara Barros, Noa González, Zaira Martínez, Celia López, Claudia Brianso, Alma Reiriz, Crystal Almida, Candela Gallego, Clàudia Sande, Jimena Sánchez i Uxía Soto

1-0 Urgell Isern (11'); 2-0 Desirée Bello (29')

Àrbitres principals: Araújo i Kumor Otero       Àrbitra assistent: M. López López

Victòria en el debut. La Selecció Catalana sub 14 femenina de futbol sala ha debutat amb victòria per 2 a 0 davant Galícia en el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. Ha estat un partit igualat i que no s'ha decidit fins al darrer minut de partit quan Desirée Bello ha establert el definitiu 2 a 0. Catalunya ha començat amb nervis i imprecisions, tot i que al descans ja guanyava amb el gol d'Urgell Isern. A la represa, ha continuat disposant d'ocasions, tot i que la sentència no ha arribat fins als darrers segons. Amb aquest triomf, les quadribarrades es col·loquen amb 3 punts, els mateixos que suma Andalusia després de la seva victòria davant Melilla. Aquest dijous, a partir de les 09.45 hores i en directe pels canals federatius de l'RFEF, Catalunya sub 14 femenina tindrà un partit vital contra Andalusia

Gol abans del descans. El debut de la Selecció Catalana sub 14 femenina de futbol sala al Campionat d'Espanya ha estat amb imprecisions, amb faltes de concentració tot i les dues ocasions, només començar, d'Àneu Isern. Uns nervis del debut que ha provocat un temps mort sol·licitat per la seleccionadora catalana, Laia Fernández. Després d'aquest minut, ha arribat el control. Concentrades en les accions d'estratègia defensives, amb pausa i tranquil·litat per atacar i més ocasions de gol. Desirée Bello ha tingut el primer després d'un bon contraatac i, poc després, el gol. Xut exterior d'Urgell Isern que ha col·locat l'1 a 0 al lluminós. Un marcador que ha fet esperonar a l'afició catalana desplaçada a Sanxenxo i, encara abans del descans, Judit Corsà, Daniela Guijarro i Urgell Isern, amb una defensora de Galícia evitant el gol a la mateixa línia, han tingut una clara ocasió per augmentar diferències. Tot i això, l'electrònic no s'ha mogut més i, al final dels primers 15 minuts, 1 a 0.

@futgal@futgal

Sentència al darrer minut. Catalunya ha començat la segona part igual que la primera: amb dues ocasions consecutives. I és que Desirée Bello ha tingut dos xuts exteriors per ampliar diferències. Galícia, per la seva banda, s'ha anat apropant a la porteria catalana i ha obligat a intervenir a Ariadna Alcaide, primer, i a Mila Pou, després. Catalunya, però, s'ha mostrat segura i concentrada en defensa i ho ha continuat provant. Kenya Hernández i Judit Corsà també ho han intentat, però el marcador ajustat s'ha mantingut fins al darrer minut de partit. Amb tot obert i amb el Pavelló Municipal Baltar de Sanxenxo animant als dos equips, ha estat Desirée Bello qui ha culminat una gran acció col·lectiva per establir el definitiu 2 a 0. Victòria amb patiment per Catalunya sub 14 femenina de futbol sala que suma els 3 primers punts del Campionat d'Espanya.

@futgal@futgalTota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.