Victòria heroica de la Selecció Catalana Cadet
Notícies Generals | 31/05/2015
Catalunya ha guanyat a Navarra per 1 gol a 0 en l’últim partit de la Fase Intermèdia de la Copa Coca Cola i jugarà la fase final a Astúries.

Alineació:

CATALUNYA: Joan Domingo, Adrià Prado, Óscar Oliver, Joel Quero, Arthur Sousa, Adrián Gómez (32’ David Cimbrón), Daniel Gómez, Jonathan Morilla, Nil Jiménez, Joan Castells (30’ Xavi Cencillo), Albert Rigau.

NAVARRA: Mikel Morante, Mikel Arbeloa, Xabier Eguilaz, Gorka Jiménez (34’ Julen Barrera), Javier García, Aimar Marcos, Guillermo Larrayoz, Javier Martínez, Eder Iribarren, Adrián Valles.

La Selecció Catalana Cadet ha guanyat 1-0 contra Navarra en la Fase Intermèdia del III Campionat d’Espanya - Copa Coca Cola. D’aquesta manera, els nois dirigits per Xavi Ferragut i Jordi Puig, jugaran la Fase Final a Astúries els dies 12, 13 i 14 de juny.

L’últim partit que ha disputat Catalunya en aquesta Copa Coca Cola ha estat molt disputat. Navarra ha sortit a pressionar, però els catalans han estat els primers a xutar entre els tres pals. En el minut 5, el xut d’Adrià Prado ha anat a parar a la xarxa lateral de la porteria navarresa. Al 14, el porter rival ha rifat la pilota quan ha tret de porteria i ha anat a parar als peus d’Adrián Gómez, que l’ha enviat per sobre del travesser. Deu minuts més tard, Arthur Sousa ha estat a punt de treure profit en una jugada que s’ha generat a la línia defensiva de Navarra. Sousa ha fet una bona pressió i la defensa s’ha vist obligada a enviar la pilota al porter, que l’ha hagut de refusar a córner.

Al minut 28, el porter català Jonathan Morilla ha resolt un córner en contra traient els punys en una de les poques arribades que ha tingut Navarra. De la mateixa manera que ha passat amb Aragó, en la part final del partit, Catalunya ha començat a desencallar l’eliminatòria. Al minut 35, Joan Domingo ha centrat des de la banda dreta per Albert Rigau, però el porter ha reaccionat amb bons reflexos i l’ha pogut refusar. En la següent jugada, ha estat el torn de Xavi Cencillo, que des de la frontal de l’àrea ha xutat i ha pogut treure un córner.

En el primer minut del temps afegit ha arribat el gol de la victòria. La jugada, iniciada a la banda dreta, ha estat molt ràpida. Xavi Cencillo ha fet la passada a Joan Domingo, qui ha centrat al punt de penal i Óscar Gestí, tot sol, no s’ho ha pensat dues vegades per efectuar un potent xut i batre al porter navarrès (1-0). I ja en l’últim sospir, Arthur Sousa encara ha tingut temps d’iniciar una contra, però s’ha precipitat i no ha vist a Xavi Cencillo que entrava sol per la frontal de l’àrea.

Amb aquest resultat, Catalunya s’ha classificat per disputar la Fase Final del Campionat, que es jugarà del 12 al 14 de juny a Astúries.

Pel que fa als clubs, s’ha classificat el Saragossa. Els resultats han estat els següents: