Victòria i bitllet per a les semifinals de Catalunya Benjamí de futbol sala
FS Notícies | 04/05/2023
La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha guanyat 2 a 3 davant les Illes Balears i s'assegura el lideratge del Grup B i el pas a les semifinals del Campionat d'Espanya.
ILLES BALEARS
2 - 3
Addaia Sánchez, Miquel Puig, Juan Diego Bergas, Marcos Wildemauwe, Luis Forteza, Pablo Martin, Manuel Ponte, Javier Martinez, Xim Bailon, Adrian Cabra, Cristian Negrea i Ibai Fernández
Alex Lopezosa, Marcel Reig, Róbert Gómez, Joan Mata, Alex Pizarro, Leo Pizarro, Papa Abdou Diop, Victor ORtiz, Bruno Murcia, Luis Vargas, Roger Morell i Èric Terri

1-1 Manuel Ponte (7'); 2-3 Miquel Puig (25')

0-1 Víctor Ortiz (5'); 1-2 Àlex Pizarro (9'); 1-3 Róbert Gómez (20')
Àrbitres principals: Adrián Cárceles i Laura Gamáriz       Àrbitre assistent: Javier Leal

Victòria i a les semifinals. La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha guanyat 2 a 3 davant les Illes Balears i aconsegueix el pas a les semifinals com a líder del Grup B, aprofitant la victòria de Castella-La Manxa per 6 a 5 davant de Ceuta. Catalunya i les Illes Balears han disputat un partit igualat, en què Catalunya sempre ha anat per davant del marcador, però els balears han lluitat fins al darrer segon mantenint l'emoció fins al final. Aquest divendres, a partir de les 10.00 hores i en directe a través de la Televisió de l'FCF, Catalunya Benjamí tancarà la fase de grups contra Ceuta, amb el lideratge i el pas a les semifinals assegurat.

Al descans amb avantatge. La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha començat el partit amb seguretat, sense cometre errades i millorant la versió del debut. I aquest bon inici s'ha transformat amb gol de Víctor Ortiz, una diana que ha omplert de confiança a Catalunya. Tot i això, les Illes Balears ha continuat lluitant i no s'ha desfet, i ha aconseguit l'empat poc després. Abans del descans, però, Àlex Pizarro ha tornat a col·locar a Catalunya per davant, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

A la represa, Catalunya ha mantingut el gran nivell defensiu,  però s'ha carregat de faltes i això ha condicionat tot el segon temps. Als 5 minuts de la represa, Róbert Gómez ha ampliat diferències i semblava encarrilar el matx, però els balears han tornat a escurçar l'electrònic i han posat emoció fins al darrer instant. El porter català, Èric Terri, ha estat segur en tot moment i amb les seves intervencions, aturant un llançament de deu metres, el marcador ja no s'ha mogut més i Catalunya Benjamí ha certificat la victòria i el pas a les semifinals

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.