Victòria i doble classificació per al Barça Lassa
FS Notícies | 04/06/2019
La tanda de penals acaba sent decisiva i el Barça Lassa aconsegueix la victòria en el tercer partit de les semifinals de l’LNFS contra el Palma Futsal, aconseguint la doble classificació per a la final i per a la UEFA Futsal Champions League.
FC Barcelona

La nit d’ahir, dilluns 3 de juny, va ser decisiva en el Palau Blaugrana. El Barça Lassa i el Palma Futsal van disputar el tercer i definitiu partit jugant-se l’accés a la final i un bitllet per a la Champions.

Un partit trepidant on les intervencions dels porters van ser decisives. Malgrat les ocasions de gol creades, no va ser fins al minut 36 quan Sergio Lozano va aconseguir perforar la porteria contrària. No obstant això, un minut després va arribar l’empat, deixant l’1 a 1 en el marcador final.

FC BarcelonaLa tanda de penals va acabar decidint un partit que es va decantar cap als blaugranes, que disputaran la gran final pel títol de lliga contra El Pozo.

Al Palau Blaugrana hi ha hagut representació federativa per part del director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle i pel seleccionador català absolut, Santi Gea.

FC BarcelonaL’alegria blaugrana també està present en les categories inferiors. El Barça Lassa Juvenil, aquest passat cap de setmana, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, va superar l’eliminatòria de vuitens de final de la Copa d’Espanya Juvenil de Futbol Sala, i el proper cap de setmana, a Las Rozas, tindrà lloc la final a vuit de la categoria.