Victòria in-extremis de l’Absoluta contra Castella La Manxa en un duel vibrant
F. Platja | 16/07/2022
La Selecció Catalana Absoluta masculina de futbol platja sap patir per remuntar Castella La Manxa i assolir una treballada victòria per 4 a 5 en l’últim partit de la fase de grups.

CASTELLA LA MANXA
4 - 5
Adrián Zarco, Luís Abengozar, Ángel Luís, Iván Aguilar i Santiago Cabeza. També han jugat: Álvaro Sánchez, Sergio Pérez, Luís Alberto Fernández, Alan Carballar, Al Mostapha, Fran López i Mario Gómez.
Alex Campos, Xavi Fages, Eric Pérez, Dani Haro, Max Serra. També han jugat: Biel Rius, José Antonio Quesada, Jordi Velardiez, David Romero, Víctor Morillas, Riduan El Bassri, Samuel García.
Santiago Cabeza (1-0, 1’); Ángel Luís (2-1, 15’); Luis Abengozar (3-1, 21’); Alan Carballar (4-3, 25’).

Samuel García (1-1, 3’); ); Biel Rius (3-2, 21’); Max Serra (3-3, 25’); Riudan El Bassri (4-4, 33’): Víctor Morillas (4-5, 35’).
Ángel Luís (3’); Álvaro Sánchez (10’); Adrián Zarco (27’).

Samuel García (10’).
TARGETES VERMELLES
Iván Aguilar (32’).

Samuel García (30’).

La Selecció Catalana Absoluta de futbol platja ha tancat la seva participació a la fase de grups del Campionat d’Espanya que s’està celebrant a Cadis amb una victòria per 4 a 5 contra Castella La Manxa.  Tot i anar sempre per darrere en el marcador, Catalunya no ha abaixat els braços en cap moment i ha aconseguit remuntar el partit quan faltava només un minut per al xiulet final. Així doncs, la Catalana tanca amb 3 punts de 9 possibles la fase de grups, i aquesta tarda s’enfrontarà Cantàbria a les 19.30 hores en l’últim partit del torneig.

Catalunya ha començat el xoc amb el peu esquerre. Quan només s’havia jugat un minut, Santiago Cabeza, de xilena, ha avançat en el marcador al combinat manxec. Malgrat l’adversitat inicial, la Selecció ha aconseguit empatar ràpidament l’encontre gràcies a una diana de murri de Samuel García. Poc després, ha estat Víctor Morillas i Dani Haro qui han tingut als seus peus l’1 a 2, però els seus xuts han sortit lleugerament desviats i d’aquesta manera s’ha arribat al final del primer quart.

El segon quart ha començat amb dos gols seguits dels castellans. Primer ha estat Ángel Luis qui ha perforat les xarxes catalanes amb una subtil vaselina i, poc després, Luis Abengozar amb una poderosa rematada de cap ha transformat el 3 a 1. Quan faltava només un minut per acabar el segon període, el porter català Biel Rius ha aprofitat una indecisió en la pressió de l’oponent per retallar diferències amb una extraordinària vaselina.

En la tercera i definitiva part, la Selecció ha exhibit la seva millor versió. Des del seu propi camp, Max Serra, amb un tir poderós, ha equilibrat de nou el marcador. A continuació, la sort ha afavorit el bloc de Castella La Manxa, que s’ha tornat a avançar gràcies a un gol de rebot Alan Carballar. Malgrat tot, la Catalana, amb coratge i valentia, ha capgirat la situació en un tram de final de bojos gràcies a un gol olímpic de Riudan El Bassri i una diana a la mitja volta de Víctor Morillas.