Victòria molt treballada de Catalunya sub 19 abans de les fases prèvies davant el Lamsauto Futsal Lleida
FS Notícies | 05/01/2020
La Selecció Catalana sub 19 de futbol sala ha realitzat l'últim amistós de la temporada davant el Lamsauto Futsal Lleida, de 2a Divisió B, amb victòria dels catalans per 5 a 2.
5 - 2
LAMSAUTO FUTSAL LLEIDA
Adrià Toledano, Gilles Vidal, Alex Garcia, José Novo, Victor Cecilia, Marco Rodríguez, Xavier Jaen, Oriol Gómez, Carles Saladie i Arnau Graell.
Victor, Ivan, Roc, ''Xexu'', Pilaro, Albert, Alin, Iñaki, John i Joel
1-0 Arnau Graell (8'); 2-2 Arnau Graell (28'); 3-2 Alex Garcia (34'); 4-2 Gilles Vidal (36'); 5-2 Gilles Vidal (39').

1-1 Joel (15'); 1-2 Iñaki (17')
Roberto Mamolar i Bernardo Simón (àrbitres principals) i Juan Alberto Duaso (jutge de taula)

Test de nivell abans de les fases prèvies dels Campionats d’Espanya. La Selecció Catalana sub 19 de futbol sala ha disputat aquest migdia al Pavelló Municipal de Puig-Reig l’últim partit amistós de la temporada davant el Lamsauto Futsal Lleida, tercer classificat de la 2a B, i que ha acabat amb victòria de la catalana per 5 a 2. Els catalans només els queda una sessió d’entrenament abans de disputar les fases prèvies dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, que se celebraran del 14 al 19 de gener de 2020 a Cuenca (Castella – La Manxa). Un partit amistós enquadrat dins les Jornades de Convivència, que ja es donen per finalitzades.

El Lamsauto Futsal Lleida remunta el gol inicial. Els lleidatans han començat el matx tenint la possessió i el domini de la pilota, davant una Catalunya sub 19 que ha treballat molt en defensa i ha intentat sortir al contraatac amb criteri. Els homes de Jorge Vargas però s’han anat trobant còmodes amb les rotacions, amb idees més clares i al minut 8, Arnau Graell ha obert la llauna del marcador amb un xut potent. Han estat els millors moments dels catalans, que han disposat d’oportunitats per augmentar diferències, tot i que el Futsal Lleida no s’ha descol·locat i al minut 15, Joel ha empatat. El gol ha canviat el rumb de l’encontre, Catalunya lluitant i amb un Adrià Toledano imperial sota pals. Tot i això, no ha pogut fer res amb l’1 a 2 d’Iñaki poc abans del descans.

Remuntada a la segona part. Catalunya sub 19 ha treballat de valent a la segona part per remuntar el partit, amb un gran esforç en defensa i amb molta efectivitat en atac. Arnau Graell ha empatat el partit al minut 28 amb un altre fort xut, i els catalans han intentat avançar-se amb el porter-jugador. Els homes de Jorge Vargas han practicat l'atac amb superioritat i d’aquesta manera, han remuntat amb la diana d’Alex Garcia. Amb el 3 a 2 i ha hagut reacció del Futsal Lleida, amb el porter-jugador i amb clares ocasions de gol. Però Catalunya s’ha sabut defensar, i entre el desencert dels lleidatans, les aturades del porter català, i les bones recuperacions i contraatacs dels catalans, Gilles Vidal ha sentenciat el partit amb un doblet col·locant el definitiu 5 a 2.

La Selecció Catalana sub 19 de futbol sala tornarà a la feina el dilluns 13 de gener de 2020 amb l’última sessió d’entrenament a Cervelló. Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic aquí.