Victòria per la mínima de Catalunya sub 19 femenina davant el CFS Eixample
FS Notícies | 07/11/2022
La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala s’ha imposat per un ajustat 2 a 1 davant el CFS Eixample, de Segona RFEF Futsal femenina.
2 - 1
CFS EIXAMPLE
Noa Barber, Aina Torrents, Elisabet Santamaria, Clara Sitjas, Emma Cardona, Sandra Garcia, Clàudia Hernández, Carmen Bello, Laia Rojo, Paula Guix, Helena Rodríguez i Coral Amate
Anna Muniesa, Sandra Rovira, Alex Giró, Adriana de Regas, Marta Luján, Roser Maimó, Anna Munne, Kautar, Daniela Salvat, Iris Amaro, Monica i Lydia Abellan

1-0 Paula Guix (2'); 2-0 Elisabet Santamaria (13')

Iris Amaro (38')
Àrbitres principals: Ivette Agell i Sara            Àrbitra assistent: Sílvia Serrano

Primera del curs. La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha disputat el primer amistós de la temporada al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló i ha finalitzat amb una victòria ajustada per 2 a 1 en un partit intens i emocionant fins al darrer instant. I és que les quadribarrades han marxat al descans amb un avantatge de 2 a 0, però les de Barcelona han escurçat diferències al tram final del partit i fins i tot, han tingut alguna ocasió per empatar.

El primer temps entre Catalunya sub 19 femenina i el CFS Eixample ha estat molt intens, amb els dos equips practicant una pressió alta dificultant la sortida de pilota dels dos equips. Tot i això, només començar, Paula Guix ha obert la llauna del marcador i poc després, Beth Santamaria ha marcat el 2 a 0 després d’una gran jugada de Noa Barber. I amb aquest resultat, s’ha arribat al descans del matx.

A la represa, Catalunya no s’ha trobat còmode i el CFS Eixample ha obligat les intervencions sota pals de Clara Sitjas. El CFS Eixample, a partir del minut 33, ho ha provat amb portera-jugadora i amb aquest escenari, han aconseguit escurçar diferències amb una diana d’Iris Amaro. En els darrers instants, els dos equips han pogut marcar algun gol, però el marcador ja no s’ha mogut més i Catalunya ha sumat la primera victòria de la temporada.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic aquí.