Victòria solvent de Catalunya en el seu debut contra La Rioja
F. Platja | 12/07/2018
La Selecció Catalana Sènior masculina de futbol platja doblega 7 a 1 a La Rioja en la seva estrena al Campionat d’Espanya.

7 - 1
LA RIOJA
Manel Martínez, José Antonio Quesada, Miguel Fuentes, Cristian Martínez, Fèlix Casalod, Raúl Blanco, José Manuel Arias, Carlos Millán, Francisco Javier Dorado, Daniel Haro, Víctor Morillas, Manel Martínez i Roger Roy.
LA RIOJA
Miguel Arrainz, Adrián Rodríguez, Pablo Ruiz, Alberto Gil, Sergio Domínguez, Eduardo Varea, Miguel Eraña, Achraf Charaf, Jorge Herreros, Rubén de Val Teresa, Óscar García i Jesús Acobi.
Cristian Martínez (1-0, 3’); Víctor Morillas (2-0, 6’); Roger Roy (3-0, 9’); Raúl Blanco (4-1, 14’); Dani Haro (5-1, 17’); José Manuel Arias (6-1, 26’); Dani Haro (7-1, 32’).

Adrián Rodríguez (3-1, 12’);
Manel Martínez (27’).

Pablo Ruiz (18’).

La Selecció Catalana Sènior masculina de futbol platja ha començat amb bon peu el Campionat d’Espanya que s’està disputant a Sant Sebastià. Els de Diego Blanco han dominat l’encontre de principi a fi davant d’un rival que no ha tingut cap opció d’emportar-se la victòria. Catalunya, molt sòlida i amb les idees clares, ha demostrat la seva superioritat amb un joc coral i jugades de gran factura tècnica. Un treballat triomf que col·loca a Catalunya com a líder del Grup C.

Quan només s’havien disputat tres minuts, la Selecció ha marcat el primer gol del duel. Cristian Martínez ha transformat amb èxit un penal enganyant el porter de La Rioja. La Catalana ha portat la iniciativa en el joc, creant perill quan s’incorporava a l’atac i sense concedir ocasions en defensa. Després de diverses aproximacions perilloses, Víctor Morillas ha ampliat diferències en aprofitar un servei de banda executat per Cristian Martínez. Quan quedaven tres minuts per al final del primer quart, Roger Roy, amb un poderós xut llunyà, ha anotat el 3 a 0.

El segon període ha començat amb un bon gol de La Rioja només treure de centre mitjançant una volea d’Adrián Rodríguez. Malgrat això, la Selecció no s’ha posat nerviosa i ha continuat desplegant el seu joc habitual. Dos minuts després, Raúl Blanco, amb un preciós taló, ha enviat al fons de la xarxa una sensacional assistència de Cristian Martínez, que ha superat el seu defensor amb un barret. Lluny de relaxar-se, els de Diego Blanco han continuat atacant per eixamplar distàncies en el marcador. Així ha estat com Dani Haro, de penal, ha marcat el 5 a 1.

La Rioja ha donat un pas enrere en el darrer quart i ha defensat més a prop de la seva àrea. D’aquesta manera, Catalunya ha tingut més dificultats per generar ocasions de perill. Amb paciència i perseverança, la Catalana ha aconseguit trencar el mur amb dos gols de xilena. Primer ha estat José Manuel Arias qui ha sorprès el porter visitant i, posteriorment, Dani Haro ha marcat el segon gol del seu compte particular amb un xut que ha entrat per l’escaire. Catalunya jugarà demà, divendres 13 de juliol, el seu segon partit contra Castella La Manxa a les 12.00 hores. El partit es pot seguir via streaming a fcf.