Victòria solvent de Catalunya
Notícies Generals | 09/02/2024
Tres punts del combinat sub 14 en l'estrena a la Fase d'Or del Campionat d'Espanya davant Castella i Lleó (0-2).

CASTELLA I LLEÓ
0 - 2
Jorge Maria, Dani Hernández, Dario Pineda, Manu Lacalle, Aitor Iban, Miguel Redondo, Dani García, Robert Arto, Oscar González, Juan Sánchez i Diego García.
Pablo Peña, Joel Pallé, Arnau Serra, Abel de la Tejera, Ethan Carbonell, Robert Oliveras, Sergio Villapriego, Ebrima Tunkara, Ruslan Mba, Alexandru Grigorii i Oscar Medina.

Ebrima Tunkara (0-1, 6') i Oscar Medina (0-2, 36')

Espectadors: Camp de Futbol Trebujena, 200 persones

Catalunya balla sota la pluja. La tempesta a Cadis ha baixat d'intensitat respecte la victòria de la sub 16 a primera hora però el que no ha minvat és l'esperit competitiu de Catalunya. Ebrima Tunkara i Oscar Medina han signat els gols de la Selecció Catalana sub 14 en el triomf davant Castella i Lléo per 0 a 2. Tres punts de confiança per afrontar els partits contra la Comunitat Valenciana i les Illes Balears.

El partit ha començat de la millor manera. Tunkara ha posat la primera pedra de la victòria catalana amb un gol als cinc minuts. Catalunya ha sabut dominar les condicions climatològiques. Mba ha estat a punt de transformar un gol olímpic aprofitant el vent a favor en una acció en què el porter Jorge Maria ha estat providencial. El temps restant fins al descans ha estat de domini català amb possessions i accions de perill a camp contrari, això sí, sense ocasions clares de gol.

A la represa, el seleccionador Oriol Vila ha tocat tecles per mantenir la mateixa intensitat sobre una gespa pesada que carregava les cames dels jugadors. El definitiu 0 a 2 ha arribat en un refús del porter castellanolleonès que Oscar Medina ha enviat al fons de la xarxa. Disbauxa catalana. Al minut 65, Castella i Lleó ha posat en avís Catalunya. En una acció a pilota aturada la rereguarda catalana ha evitat l'1 a 2 sobre la línia de gol. La banqueta d'Oriol Vila respirava i els tres punts s'han acabat de lligar en uns darrers minuts controlats.