Victòria solvent de la Selecció Catalana
Notícies Generals | 18/09/2015
Catalunya ha guanyat per un contundent 6 a 3 a la selecció de Cantàbria. Amb aquesta victòria la Selecció Catalana agafa confiança per al partit de demà contra Múrcia.

Catalunya: Jesica Cobos, Carla Morera, Anna Pascual, Cristina González, Silvia Ferrer. També han jugat Zaira Abenza, Marta Martínez, Maria González, Ana Isabel Chamorro i Verónica Vega.

Cantàbria: Lara Gómez, Tania Saiz, Irene de la Fuente, Patricia Cano, Rebeca Herrera. També han jugat Raquel Manterola, Andrea Alonso, Paula Alcoba, Vanesa Quintana i Ana San Miguel.

Gols: Patricia Cano (min. 7) 0-1; Maria González (min. 9) 1-1; Maria González (min. 12) 2-1; Cristina González (min. 15) 3-1; Silvia Ferrer (min. 20) 4-1; Anabel Chamorro (min. 25) 5-1); Ana San Miguel (min. 28) 5-2; Anna Pascual (min. 32) 6-2; Rebeca Herrera (min. 35) 6-3.

Àrbitres: Daniel Fariñas (Andalusia), Samir Amar (Melilla), Gonzalo Villanueva (Galícia), Jorge Moya (Múrcia).

La Selecció Catalana de futbol platja femení ha guanyat el segon partit del Campionat d’Espanya que està disputant a Pulpí, Almeria. Les catalanes han demostrat la seva superioritat davant una selecció que no ha pogut posar gaire resistència. En els primers cinc  minuts hi ha hagut un parell d’ocasions per ambdós conjunts. Catalunya ha enviat una pilota al pal i Cantàbria ha fet lluir a la portera Jesica Cobos amb un potent xut.

El domini del partit ha estat clarament de la Selecció Catalana, però en una falta directa, Paticia Cano ha inaugurat el marcador quan la pilota ha rebotat en Cobos i la càntabra ho ha tingut fàcil per marcar (min. 7). Dos minuts més tard, Maria González ha mostrat la seva solvència empatant el partit amb un gol des del centre del camp (1-1). A partir d’aquí Catalunya sempre ha anat dos passos per davant de Cantàbria. El segon gol de la Selecció i de Maria González ha arribat al minut 12 quan s’ha quedat gairebé sola dins de l’àrea i a la mitja volta ha aconseguit l’avantatge per Catalunya. A pocs segons per acabar la primera part, en una falta directa des de la banda dreta Cristina González ha ampliat el seu compte golejador i ha fet pujar el tercer gol en el marcador (3-1).

A la segona part, Catalunya ha continuat amb la mateixa intensitat, dominant i controlant el matx. Silvia Ferrer ha marcat el quart gol des de la part dreta del mig del camp (4-1). I uns minuts després, ha estat Anabel Chamorro qui ha marcat un golàs des de la mateixa posició que Ferrer, però pel seu gol ha entrat amb molta força per l’escaire de la porteria càntabra (5-1). El que les noies de la Selecció Catalana no han pogut controlar han estat els llançaments de falta directa, des d’on ha arribat el segon gol de Cantàbria (5-2).

Amb aquest ampli resultat, les catalanes s’han relaxat una mica i Cantàbria ho ha aprofitat per intentar arribar a la porteria. Ara bé, Catalunya ha tancat molt bé la línia defensiva i les davanteres han mostrat més experiència que les rivals per continuar marcant gols. Al minut 32, Anna Pascual ha establert el 6 a 2 amb un xut ras molt a prop del pal esquerre de la porteria. Finalment, Rebeca Herrera ha tancat el marcador amb un gol des del mig del camp. La pilota ha anat ben col·locada al pal curt i la portera catalana no ha pogut evitar el 6 a 3 definitiu.

La Selecció Catalana jugarà demà contra Múrcia a les 11.00 hores. Per la tarda es disputaran les semifinals, la primera serà a les 17.00 hores i la segona a les 18.00 hores.