Victòria treballada de Catalunya Benjamí davant el CEFS Prosperitat
FS Notícies | 16/01/2022
La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha guanyat 4 a 3 davant el CEFS Prosperitat, de la Primera Divisió Aleví de futbol sala, en un partit molt igualat i que ha suposat el primer de la temporada.
4 - 3
CEFS PROSPERITAT
Dídac Belmar, Emir Isai, Diego Alonso, Elihu Galimany, Ridda Mighiss, Luis Vargas, Biel Mir, Dennis Salgado, Marçal Lavilla, Mateu Julià, Héctor Cáceres i Marc Venzal
Ivan Garcia, Martí Barreda, Joan Miquel Carmona, Alex Morrillas, Sandro Signore, Oscar Garcia i Martí Ardiaca

1-0 Mateu Julià (1'); 2-1 Biel Mir (14'); 3-2 Emir Isai (23'); 4-2 Dennis Salgado (26')

1-1 Alex Morrillas (8'); 2-2 Joan Miquel Carmona (14'); 4-3 Martí Barreda

El partit es decideix a la represa. La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha disputat el primer amistós de la temporada davant el CEFS Prosperitat, de la Divisió d'Honor Aleví de futbol sala, i ha acabat amb victòria de la quadribarrada per un ajustat 4 a 3. Després de la derrota de la Selecció Catalana Aleví, ha estat el torn de la Benjamí que s'ha vestit de curt al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell per disputar un partit molt competit, amb moltes ocasions de gol i amb un joc molt vistós per part dels dos conjunts. Un partit que ha començat amb gols. I és que al primer minut d'enfrontament, i fruit d'una bona recuperació a pista contrària, Mateu Julià ha obert la llauna del marcador. El primer temps ha estat molt igualat, amb ocasions pels dos equips i amb una forta pressió en defensa. Precisament, en una errada en sortida de pilota de la Selecció Catalana, l'ha aprofitat Alex Morrillas per empatar el partit al minut 8. I quan tot semblava que amb l'empat a 1 s'arribaria al descans, els dos conjunts han marcat dos gols als darrers instants de la primera part. Catalunya s'ha avançat a través de Biel, que ha etzibat un fort xut potent en una acció d'estratègia, però a la següent jugada i abans del descans, Joan Miquel Carmona ha col·locat l'empat a 2 al marcador.

A la represa, Catalunya Benjamí ha fet un pas endavant i ha tingut més ocasions de gol, ofegant la sortida de pilota del CEFS Prosperitat i al 23', Emir ha desfet l'empat. Poc després, aprofitant una bona acció del mateix Emir, Denis ha marcat el 4 a 2. Un resultat que ha durat fins a les acaballes del partit quan els visitants han establert el definitiu 4 a 3.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.