Victòria treballada de la selecció catalana benjamí
FS Notícies | 18/03/2016
Catalunya realitza un bon joc contra la selecció de Ceuta en la segona jornada de la fase de grups del Campionat d’Espanya benjamí i puntua per continuar tenint opcions.

CEUTA 2 – 3 CATALUNYA

CEUTA: Lucas Torres Ramírez, Nizar Mohamed Mohamed, Mario Sánchez Fernández , Óscar Damián Huerta, Javier Martín Rodríguez-Cans, Alejandro Pérez López, Abubaker Mohamed Mohtar, Adam Sbihi Al-Bakali, Emilio García Monio, Alejandro Mora González, Hugo Pérez Marfil i Camilo Bermejo López.

Seleccionador: Joaquín Gallardo López.

CATALUNYA: Adrià Gómez Carretero, Roger Casas Cusco, Darling Omar Díaz Reyes, Naïm Ràfols Aïssa, Izan Vargas Málaga, Eric Lucas Espallargas, David Ros Manchón, Raúl Rosco Sainz, Roger Abril Gallego, Izan Sequero Lozano, Jordi Sánchez Muniz i Gerard Álvarez Cambrini.

Seleccionador: Gerard Pusó Badia.

GOLS: (1a part) 0 – 1 Roger Abril (min. 11), 0 – 2 Izan Vargas (min. 12), 1 – 2 Adam Sbihi (min. 13). (2a part) 1 – 3 Eric Lucas (min. 5) i 2 – 3 Nizar Mohamed (min. 13).

CRÒNICA: La segona jornada de la Fase Única del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials benjamí de Futbol Sala ha enfrontat a Catalunya contra la selecció de Ceuta. Els catalans, venien d’una derrota contra Aragó, mentre que Ceuta va aconseguir sumar els seus tres primers punts contra Navarra.

En els primers minuts de joc ambdues seleccions han començat a crear les primers ocasions, però amb poc encert de cara a porteria. Prova d’això ha estat que, en el primer minut de joc, Catalunya ha donat l’alerta enviant l’esfèrica al travesser. D’aquesta manera els catalans han començat mostrant la seva millor cara i el seu bon joc.

Ha estat en el minut 11 quan el Roger Abril ha trobat el premi tant esperat amb el primer gol que ha pujat al marcador, després d’aprofitar el rebuig d’un xut llunyà de l’Izan al pal. La intensitat catalana ha continuat i, poc després, en una jugada d’estratègia, de nou, l’Izan, ha tingut una gran oportunitat per marcar el segon, però el xut ha sortit creuat.

El partit ha continuat amb la mateixa dinàmica de bon joc per part de les dues seleccions i, en una robada de pilota de Ceuta, en el minut 13, l’Adam Sabihi, ha aconseguit fer pujar el primer gol per la seva selecció. Amb el marcador d’1 a 2 s’ha marxat al descans.

Només començar la segona part, un xut de falta des dels 14 metres del Jordi Sánchez ha enviat la pilota a l’esquadra. D’aquesta manera Catalunya ha continuat amb el seu bon joc, intentant combatre a una gran Ceuta.

En el minut 5, l’Eric, després d’una jugada col·lectiva, ha rebut la pilota i ha finalitzat la jugada fent passar la pilota per sota de les cames del porter, i, conseqüentment, pujant el tercer en el marcador.

En el minut 13, Catalunya ha encaixat el segon gol de Ceuta d’un llançament de 10 metres. Precisament en aquesta jugada, el Gerard Álvarez, el porter català que ha tingut molt bones intervencions al llarg del partit, s’ha lesionat i ha sortit l’Adri en el seu lloc. Aquest darrer, ha aconseguit aturar un nou llançament de 10 metres a favor del rival.

Gràcies al treball i al bon joc dels catalans, s’han aconseguit emportar la victòria. Amb aquests valuosos tres punts, resta pendent el darrer partit de la fase de grups de demà contra Navarra, que determinarà quina selecció passa a les semifinals del campionat.