Vila-Rodona, seu per a un nou Curs d’Entrenador Futbol Sala Nacional C presencial
FS Notícies | 16/09/2021
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obre convocatòria per al primer Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C (Monitor FS), en format presencial a Vila-Rodona, del 29 d’octubre de 2021 a l’11 de febrer de 2022.
Vila-Rodona, seu per a un nou Curs d’Entrenador Futbol Sala Nacional C presencial

Més oferta formativa. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF augmenta l’oferta formativa de la temporada 2021-2022 amb l’obertura d’inscripcions per a un Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C (Monitor FS), en format presencial a Vila-Rodona, del 29 d’octubre de 2021 a l’11 de febrer de 2022.

CURS ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL C
FORMAT: Presencial
SEU: Vila-rodona
DIES: del 29 d’octubre de 2021 a l’11 de febrer de 2022

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala ja té oberta una inscripció per a un Curs d’Entrenador de Futbol Sala nacional nº 4 en format semipresencial, però augmenta l’oferta formativa per petició del Vila-rodona Club Futbol Sala que ha demanat incloure la formació dins de la celebració del seu 10è aniversari.

Per conèixer els horaris, els dies i l’agenda del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C nº 1, pots accedir AQUÍ.Tot i que aquest curs s’imparteix a Vila-rodona, és obert per a tothom qui vulgui impartir el curs en format presencial.

Si estàs interessat a apuntar-te al Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C (Monitor FS), has de seguir els següents passos:

PASSOS PER APUNTAR-TE AL CURS
1. Afiliació a la plataforma iSquad RFEF AQUÍ

2. Inscripció al curs a l’Escola Nacional Entrenadors de l’RFEF

CURSOS ENTRENADOR TERRITORIAL > Catalunya > CURSO FEDERATIVO DE ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL C PRESENCIAL  > + INFORMACIÓN  > PRE-INSCRIPCIÓN

AQUÍ

Un cop els alumnes ja hagin efectuat el pagament del curs, i per tant, ja estiguin matriculats, podran descarregar un certificat per tal d’afiliar-se al CTE i, d’aquesta manera, tramitar les llicències federatives.

SI l’interessat vol rebre instruccions sobre com fer la matrícula del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C, pot fer clic AQUÍ per tal de rebre instruccions o bé, fent clic en el següent enllaç.

INSTRUCCIONS AQUI

Per a qualsevol dubte sobre la matrícula del curs, pots enviar un correu a escolafutsal@fcf.cat

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.