Xerrada arbitral a l’Escola Bogatell de Barcelona
Comitè Àrbitres | 25/01/2023
Dins la campanya “Fer d’àrbitre és divertit” de l’Escola Bogatell de Barcelona, el CTA de l'FCF ha dut a terme una xerrada als alumes de 5è de Primària.
Xerrada arbitral a l’Escola Bogatell de Barcelona

El subdirector del CTA de l'FCF, Jordi Fernández, juntament amb Ylenia Sánchez Miguel, àrbitra de Primera Divisió Femenina, i Victor García Verdura, àrbitre de Segona Divisió, han estat els encarregats de presentar la vessant dels àrbitres com a esportistes, donant a entendre als alumes de 5è de Primària de l'Escola Bogatell de Barcelona que l'àrbitre és un amic dins del terreny de joc i no un enemic i que, en definitiva, és un esportista més i és així com tots els àrbitres els agradaria ser tractats.

Durant la trobada s'ha projectat una presentació realitzada pel CTA i s'ha aprofitat per posar a prova els nens i nenes, fent un exercici de concentració i visualització d’imatges, posant-se en el lloc de l’àrbitre per adonar-se de la dificultat que comporta la tasca arbitral. També s'han tractat els valors que els esportistes i els propis àrbitres han d’incorporar a la pràctica rutinària del futbol.

Finalment, s'han dut a terme diversos partits de futbol en el pati de l’escola i, amb l’ajuda de la Ylenia i el Víctor, els nens i nenes que han volgut, han arbitrar els partits. Després de les moltíssimes preguntes que els assistents han fet, s'han repartit uns obsequis entregats pels dos àrbitres, tancant d’aquesta manera una profitosa jornada.

Qualsevol club o entitat que vulgui organitzar un acte d'aquest tipus, pot posar-se en contacte amb el respectiu directiu delegat de la Federació Catalana de Futbol.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.