El Comitè Tècnic d’Àrbitres continua amb les activitats de formació continuada. La setmana passada va visitar Tarragona.

" />
Xerrada tècnica a Tarragona
Comitè Àrbitres | 09/12/2011

El Comitè Tècnic d’Àrbitres continua amb les activitats de formació continuada. La setmana passada va visitar Tarragona.

Xerrada tècnica a Tarragona

El passat divendres 2 de desembre, a les 20 hores, va tenir lloc, al Casal Cultural de la Pobla de Mafumet (Tarragona), la xerrada tècnica que s’emmarca dins de les activitats de formació continuada que realitza el Comitè Tècnic d’Àrbitres de la FCF, per tal de difondre les instruccions reglamentàries més rellevants de la present temporada a tots els àrbitres de Catalunya.

Davant d’una cinquantena d’àrbitres de diferents categories de la delegació de Tarragona, el vocal de capacitació del CTA, Jaume Reverté, i el vocal de designacions, Joan Agustí, amb la presència també a la ponència del Cap de Capacitació del CTA a Tarragona, Ernesto Lanaspa, van repassar i impartir les esmentades instruccions que ajudaran a millorar el nivell tècnic dels àrbitres tarragonins.

A l,acte també hi van ser presents el Delegat Territorial del CTA a Tarragona Ferran García Moreno, així com altres col.laboradors del Comitè i també com a convidat el Sots Delegat de la FCF Rafael Pinedo que un cop més va voler ser al costat dels àrbitres, en aquest cas en una sessió tècnica.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.