Assaig positiu amb golejada (4-0)
Notícies Generals | 18/09/2014
En l'últim amistós abans de Moldàvia contra el juvenil del Cornellà, la selecció CatUEFA ha desplegat un joc intens i amb un ritme de circulació de pilota molt alt que convida a l'optimisme.

Prova superada. Els jugadors de la selecció catalana UEFA han aprofitat els tres dies de concentració al CAR de Sant Cugat i ho han demostrat traient bona nota en l'últim amistós abans de marxar diumenge cap a Moldàvia. Catalunya ha superat per 4-0 el juvenil del Cornellà, amb una molt bona primera part dels homes de Toni Almendros que han superat el rival en intensitat des del primer minut de joc.

Després d'un primer avís de Velillas, molt incisiu per la banda esquerra durant tot el partit, el jugador de l'Europa Nils Puchades inaugurava el marcador amb un xut potent de fora l'àrea amb la cama esquerra al minut 8.

El domini de la CatUEFA ha sigut aclaparador durant aquests instants inicials del partit, i el Cornellà s'ha pogut aproximar a la porteria defensada per Ramos fins al minut 20, amb una tímida rematada de cap d'Enric.

Els laterals Ferrone i Payán han aportat profunditat al joc de Catalunya, i les seves internades han estat un malson constant per a la defensa del Cornellà. El 2-0 l'ha fabricat precisament Ferrone des de la dreta. La seva centrada l'ha rematada Sascha de cap, fent impossible l'estirada de Kevin.

A la mitja hora de joc Toni Almendros ha començat a fer rotacions i a donar minuts a tots els jugadors convocats per anar fent proves. Tot i això, el joc de la CatUEFA no s'ha ressentit en cap moment dels canvis i la selecció ha generat ocasions de gol constants sobre la porteria del Cornellà.

L'entrada de Bata al camp ha servit de revulsiu. Ell ha fabricat el tercer i el quart gol de Catalunya, encara abans del descans. En el 3-0, ha superat la defensa i el porter rivals i li ha servit el gol en safata de plata a Guzmán. I en el 4-0 ha servit un córner que ha rematat impecablement de cap Borges.

A la segona part, la selecció CatUEFA ha seguit dominant el partit tot i que el control de la possessió i les múltiples ocasions ja no s'han traduït en més gols. En acabar, el seleccionar Toni Almendros ha destacat que "el partit ha servit per extreure bones conclusions i detectar cosetes que s'han de millorar". Almendros ha afegit que "s'ha fet evident l'ADN de la selecció i afrontem el repte de Moldàvia amb garanties".

FITXA TÈCNICA:

Catalunya: Ramos, Ferrone, Vivó, Borges, Payán, Guzmán, Putxi, Aumatell, Nils, Sascha i Velillas. També han jugat: P.Bilbao, Bata, Cano, Unzué (p.s.), Padilla, D.López i Boris.

Cornellà (juvenil A): Kevin, Blai, Roger, Enric, Guim, A.Márti, Bellido, Yerai, Polaco, Luca i Corzo. També han jugat: Edgar G., Javi (p.s.), Pulido, Edgar M., Oscar, Miki, Bartu i Ruibal.

Gols: 1-0 Nils (min.8); 2-0 Sascha (min.22); 3-0 C.Guzmán (min.39); 4-0 Borges (min.43).

Àrbitre: Daniel Galera.