El FS Manresa empata a l'últim sospir davant la Selecció Catalana sub 19 de futbol sala
FS Notícies | 28/10/2019
Catalunya ha empatat a 5 davant el FS Manresa, de 2a Divisió B, en un partit on la Selecció Catalana sub 19 guanyava 5-2 a dos minuts pel final en el primer partit amistós de la temporada.
5 - 5
FS MANRESA
Arnau Graell, Adrià Toledano, Gilles Vidal, Carles Saladie, Marco Rodríguez, Xavier Jaen, Iñaki Corbero, Eric Navarro, Francisco Jose Novo, Victor Cecilia, Javier Orellana i Oriol Gómez.
FS MANRESA
Aleix, Lavado, Santa, Josan, Asis, Arnau P., Eric C., Nil, Aaron, Pep Costa, Pallé i Ambrós.
1-2 Oriol Gómez (8'); 2-2 Francisco Jose Novo (19'); 3-2 Marco Rodríguez (19'); 4-2 Arnau Graell (25'); 5-2 Xavier Jaen (29').

0-1 Asis (3'); 0-2 Pallé (5'); 5-3 Lavado (38'); 5-4 Nil (39'); 5-5 Lavado (39').
Daniel Ruso, Marius Tarrés i Ana Carretas
Primer partit amistós de la temporada per part de la Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala. El conjunt de Jorge Vargas ha realitzat un gran enfrontament, demostrant un gran nivell davant el FS Manresa, un conjunt de 2a Divisió B que només ha sumat 6 punts en set jornades. Al final però, els del Bages han aconseguit remuntar un 5 a 2 en contra per acabar empatant a 9 segons pel final.

Amb només dos entrenaments realitzats, els quadribarrats continuen amb la planificació per arribar amb les millors condicions possibles a les fases prèvies dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que disputaran del 16 al 19 de gener de 2020 a Castella - La Manxa.

Primera part amb gols al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló amb un inici entretingut. Quan es portaven 5 minuts de joc, el FS Manresa ja guanyava 0-2 gràcies a les dianes d'Asis i de Pallé. La Selecció Catalana sub 19 ha aconseguit refer-se d'aquest inici i ha aconseguit remuntar abans del descans. Oriol Gómez ha escurçat diferències després d'una jugada d'estratègia i Francisco José Novo ha empatat amb un gran gol. Poc després, Marco Rodríguez ha col·locat als quadribarrats per davant del marcador, i amb el 3 a 2 s'ha arribat al descans.

A la segona part, el FS Manresa ha remuntat un 5 a 2 i ha empatat al darrer minut. I això que els homes de Jorge Vargas han dominat els primers compassos de la represa, imposant el seu ritme alt i amb un gran contraatac, Arnau Graell ha ampliat l’avantatge. A 13 minuts pel final, Catalunya semblava sentenciar quan Xavier Jaén ha col·locat el 5-2 al marcador amb un llançament de 10 metres. Els del Bages semblaven rendits, fins que ha dos minuts pel final ha arribat la sorpresa amb Lavado com a protagonista. Ell ha estat l’autor del 5-3, ha assistit a Nil pel 5-4 i el mateix Lavado ha empatat el partit a 9 segons pel final.

La Selecció Catalana sub 19 de futbol sala tornarà a la feina el dilluns 4 de novembre de 2019 amb la tercera sessió d’entrenament de la temporada.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l'apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic aquí