L’FCF participa en el V Congrés Internacional ‘Sport and Global Governance’
Membres de la Comissió d'Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència de l’FCF participen en el V Congrés celebrat a la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.
L’FCF participa en el V Congrés Internacional ‘Sport and Global Governance’

El Congrés ha tingut com a tema central la violència en l'esport i ha estat dirigit pel professor titular de la Universitat Pompeu Fabra, José Luis Pérez Triviño, que, a la vegada, també és membre de la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència de l’FCF.

 

El responsable de la Comissió, Francesc Bartoll, ha exposat la ponència ‘El paper de la Comissió d'Ètica Esportiva per disminuir actuacions violentes en els partits de futbol catalans’. Entre altres qüestions, Bartoll ha ressaltat la importància de la col·laboració de la Comissió federativa i el Cos de Mossos d'Esquadra.

Per la seva part, el responsable de la Subcomissió de Lluita contra la Violència de l’FCF, Miquel Novell, s'ha encarregat d'exposar la ponència ‘L'erradicació de la violència en el futbol per part de la Federació Catalana de Futbol’. Novell ha comentat les diverses campanyes federatives realitzades en els últims anys i els resultats positius en matèria de reducció de les actituds violentes en els partits de futbol.

 

Altres matèries que han estat tractades al Congrés han estat la protecció dels menors en l'esport, la violència verbal des de les grades, i la violència en l'esport i el Dret penal.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.