Partit intens amb empat final entre Catalunya sub 16 de futbol sala i el FS Manresa
FS Notícies | 25/11/2019
La Selecció Catalana sub 16 de futbol sala ha empatat a 2 davant el FS Manresa, Juvenil Divisió d’Honor, en el segon amistós de la temporada.
2 - 2
FS MANRESA
Oriol Oliveras, Pol Cano, Rubén Rodo, Pol Sánchez, Ignacio Prieto, Arnau Omella, Victor Ramos, Pau Ramírez, Adrián Tapias, Marc Paterna, Joan Cañizares i Abraham Pérez.
FS MANRESA
Eloi Collazos, David Moral, Gerard Noguera, Ivan Martín, Kalet, Ibai Torné, Roger Bordonada, Pol Flotats, Manu del Moral, Raul Pasadas, Guillem Botines, Xexu Rodríguez i Oriol Blasco.
1-0 Arnau Omella (7'); 2-2 Joan Cañizares (27').

1-1 Xexu Rodríguez (19'); 1-2 Ibai Torner (25').
Francisco Javier Gómez García i Nerea Gónzalez Torres

Segon test superat. La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha realitzat un gran enfrontament davant el FS Manresa, Juvenil Divisió d’Honor, demostrant un gran nivell amb molta personalitat que l’ha servit per empatar el partit 2.

Amb aquest enfrontament, el combinat de Rubén González arriba a l’equador de la preparació per a les fases prèvies dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que disputaran del 16 al 19 de gener de 2020 a Castella - La Manxa.

Primera part molt intensa dels dos equips. La Selecció Catalana sub 16 de futbol sala i el FS Manresa han disputat un primer temps molt disputat, on els dos equips han tingut les seves ocasions i on el seleccionador català Rubén González ha aprofitat per continuar fent proves i per seguir preparant al conjunt català. A la primera clara ocasió de gol pels quadribarrats, ha acabat al fons de les malles. Un fort xut d’Arnau Omella al primer pal ha servit per obrir la llauna del marcador. Aquest gol ha fet agafar confiança als catalans, que han tingut dues clares ocasions per augmentar diferències amb un xut exterior del mateix Omella i un altre de Joan Cañizares. Tot i això, els del Bages ho han seguit intentant amb molt criteri i han trobat recompensa a l’últim minut del primer temps amb un gol de ‘Xexu’ Rodríguez.

Mateix guió a la segona part: ritme molt alt i ocasions pels dos equips. Aquest cop però, han estat els bagencs qui s’han avançat primer. Ibai Torner ha aprofitat una pilota al segon pal per marcar l’1-2. Catalunya ha seguit lluitant i un minut més tard, Joan Cañizares ha aprofitat un rebot per empatar l’enfrontament. Rubén Rodó ha tingut l’ocasió més clara amb una pilota al pal, fins que els darrers quatre minuts el FS Manresa ha jugat amb porter-jugador. El combinat català ha estat sòlid, i amb les aturades del porter Abraham Pérez, el lluminós s’ha mantingut amb el definitiu empat a 2.

La Selecció Catalana sub 16 de futbol sala tornarà a la feina el dilluns 2 de desembre de 2019 amb la sisena sessió d’entrenament de la temporada.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l'apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic aquí.