Reconeixements mèdics preventius
Notícies Generals | 15/09/2022
Acord per eliminar transitòriament, fins el 30 de juny de 2023, el bloqueig automàtic del sistema de tramitació de llicències.
Reconeixements mèdics preventius

L’FCF ha enviat a tots els clubs la Circular número 40, de 3 de juny, la qual estableix que els federats han d’acreditar que són aptes per a la pràctica esportiva mitjançant la presentació d’un certificat mèdic actualitzat, en el que ha de constar expressament aquesta aptitud per a fer esport, així com el nom del metge que l’expedeix, el seu número de col·legiat, la seva signatura i la data de superació del reconeixement mèdic, que en cap cas podrà tenir una antiguitat superior a sis mesos.

Així mateix, és un requisit obligatori per a la tramitació de cada llicència, que els clubs incorporin aquest document a través del gestor de llicències de la intranet federativa. Els reconeixements mèdics tenen una vigència de dues temporades, a excepció que el metge actuant estableixi un termini més curt.

Tenint en compte que és la primera temporada que tots els clubs han de dur a terme aquesta nova tramitació, i per evitar un alentiment en el procés d’inscripcions, la Comissió Executiva de l’FCF, reunida aquest dimecres 14 de setembre, ha pres l’acord d’eliminar transitòriament -fins el 30 de juny de 2023- el bloqueig automàtic del sistema de tramitació de llicències que impedeix inscriure un  federat si no s’acredita que disposa del reconeixement mèdic en vigor corresponent.

Això no eximeix l’obligació del club de vetllar per tal que tots els federats/des que té vinculats tinguin el reconeixement mèdic vigent. Simplement es flexibilitza la data d’incorporació del document al sistema per tal de facilitar el procés als clubs en ple període d’inscripcions.

CONSULTA LA CIRCULAR Nº 40Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.