Resum i gols de la tornada de la semifinal de la promoció d’ascens a la Tercera Federació
Notícies Generals | 03/06/2024
La UE Figueres i CE Atlètic Lleida han fet valer els bons resultats de l’anada i han superat l’eliminatòria.

Definida la final del play-off ascens a Tercera Federació. La UE Figueres ha empatat al camp de la UA Horta (1-1), mentre que el CE Atlètic Lleida ha guanyat la UE Vic a domicili (0-1).

UA Horta 1-1 UE Figueres

L’operació remuntada de la UA Horta ha començat a gestar-se quan just abans del descans Otman ha avançat el conjunt barceloní de penal. En la segona meitat no s’ha mogut el resultat i l’enfrontament s’ha decidit a la pròrroga. En els primers compassos del temps extra, Marc Bech ha marcat pel Figueres. Els hortencs s’han bolcat a l’atac en els darrers minuts, però els figuerencs han resistit.

UE Vic 0-1 CE Atlètic Lleida

L’Atlètic Lleida, sisè a la lliga regular, ha eliminat la UE Vic, tercer, després de vèncer els dos partits de l’eliminatòria. En la tornada el conjunt lleidatà s’ha imposat per 0 a 1 amb el gol d’Amine. Els vigatans han intentat escurçar distàncies a la recta final.