Resum i gols de la tornada de la semifinal del play-off d’ascens a La Lliga Elit
Notícies Generals | 03/06/2024
Atlètic Sant Just i San Juan Montcada disputaran la final del play-off d’ascens a Lliga Elit.

La final està tancada, Atlètic Sant Just i San Juan Montcada. Un dels dos serà equip de Lliga Elit de cara la propera temporada 24/25. Els del Baix Llobregat van aconseguir remuntar el gol inicial de l’Argentona per capgirar el resultat i emportar-se la victòria que el permet el passi a la final. El duel va començar de la millor manera pel conjunt local, que amb el suport de l’afició va posar-se per davant en els primers compassos de partit. En set minuts però, l’Atlètic Sant Just va donar la volta a l’electrònic, primer amb una vaselina per sobre el porter que remata Farouk a plaer, i després, amb una voleia de manual de Pau Mateo que va fer esclatar els aficionats desplaçats des de Sant Just

A la segona meitat va arribar la sentència amb l’1 a 3 amb una gran rematada de Yusuf, aprofitant un refús en la sortida d’un servei de banda. Als instants finals, l’Argentona va posar l’emoció a l’eliminatòria amb el 2 a 3 però sense temps per més reacció. Amb aquest resultat, l’Atlètic Sant Just accedeix a la final del play-off d’ascens a Lliga Elit, després que el partit de l’anada el marcador acabés amb empat a 0.

En la segona eliminatòria, el San Juan Montcada va aprofitar el gran avantatge del partit d’anada (4-1) per aconseguir el passi a la final tot i la derrota al Municipal del Guinardó (2-1). El Martinenc va posar contra les cordes el San Juan Montcada que a la mitja hora de joc queia per 2 a 0 i amb només un gol, el Martinenc igualava l’eliminatòria. Abans del descans però, els montcadencs van decantar de nou la balança amb el 2 a 1 i van mantenir el resultat durant els segons 45 minuts. A la segona meitat, el marcador ja no es va moure, donant així la classificació al Sant Juan Montcada per a la final del play-off d’ascens a Lliga Elit.