Reunió de la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència
La Comissió d’Ètica Esportiva celebra la reunió mensual amb el vicepresident Joan Josep Isern per comentar els propers esdeveniments de la Federació.
Reunió de la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència

A la Sala de Trofeus de l’FCF ha tingut lloc la reunió mensual de la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència, encapçalada pel vicepresident de la Federació Catalana de Futbol Joan Josep Isern, i el responsable de la Comissió, Francesc Bartoll. Els propers actes federatius que es duran a terme i que s’han posat sobre la taula han estat la IV Supercopa de Catalunya (6 de març), el partit internacional entre Catalunya i Veneçuela (25 de març), i la repercussió del projecte #Orgullosa amb l’increment de gairebé 1.000 llicències de futbol femení.

A continuació, el responsable de la Comissió, Francesc Bartoll, ha explicat el protocol d’actuació que s’establirà a partir d’ara per fer el seguiment presencial del compliment dels acords que s’estableixen en els expedients oberts per la CEE.

La reunió ha prosseguit amb el tractament dels expedients que s’han derivat a la CEEiLLcV, amb especial atenció als més significatius, així com l’actualitat més rellevant de les tres subcomissions: Antiviolència, Ètica i Xarxes Socials.

Per la seva part, el coordinador de la Subcomissió d’Ètica, Àlex Porqueras, ha informat del lliurament dels III Premis Solidaris de la Fundació Catalana de l’FCF que va tenir lloc el passat dia 26 de febrer a l’Antiga Fàbrica Damm, i en el que la CEE hi participa atorgant els premis a l’ètica esportiva.

Com a cloenda, s’ha obert un debat entre els assistents, en el qual s’ha insistit en la necessitat d’incidir en el tractament de la relació entre els pares i els clubs en el futbol base. L’objectiu fixat consisteix en l’estudi i proposta d’una normativa interna per a clubs, mares i pares, staff tècnic, jugadors i directius, on s’establissin pautes per afavorir els comportaments ètics en la relació habitual, però sobretot abans, durant i després dels entrenaments i partits.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.