Reunió de la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència
En la reunió mensual de la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència corresponent al mes de maig, s’ha fet un repàs dels diferents esdeveniments i jornades en les que hi ha hagut participació de la Comissió.
Reunió de la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència

El primer tema tractat ha estat la participació de la Comissió en el V Congrés Internacional ‘Sport and Global Governance. Violència i Esport’ a la UPF de Barcelona, en el qual han dut a terme ponències el responsable, Francesc Bartoll, i el responsable de la Subcomissió de Lluita contra la Violència de l’FCF, Miquel Novell.

 

A continuació, el responsable de l’Àrea de Compliment Normatiu ha informat de les darreres novetats federatives, entre les que ha destacat la reactivació de la Comissió Antiviolència de la Generalitat, en la que hi haurà un representant de l’FCF, i la posada en marxa de la nova campanya en el futbol i futbol sala amateur ‘Tots som un equip’. Durant la reunió també s’ha informat de les propostes de modificació reglamentària que es portaran a l’Assemblea General Ordinària de finals de juny en matèria relativa a la CEE.

Com a cloenda, els membres de la Comissió d’Ètica han debatut sobre la necessitat de formar els directius i presidents de les entitats, així com recordar a clubs i federats, al llarg de la temporada, la utilització del document de compromís que tenen al seu abast i en el que poden recollir per escrit els pactes més habituals entre l’entitat i els futbolistes que s’incorporen a la disciplina del club.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.