Reunió i cloenda de temporada de la Comissió d'Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència
La Sala de Juntes de l’FCF ha acollit aquest passat dilluns la darrera reunió de la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència (CEEiLLcV) de la temporada 2018-2019.
Reunió i cloenda de temporada de la Comissió d'Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència

El Director de l’Àrea de Compliment Normatiu, Javier Latorre, ha informat als assistents de les modificacions reglamentàries més rellevants que afecten la Comissió i que seran tractades en el decurs de l’Assemblea General Ordinària de l’FCF, que tindrà lloc el proper divendres 28 de juny a Tàrrega.

El responsable de la Comissió, Francesc Bartoll, ha fet un breu repàs del resum de l’informe de les activitats que s’han portat a terme a les diferents Subcomissions que formen part de la Comissió d’Ètica Esportiva. I ha agraït especialment la col·laboració del Cos de Mossos d’Esquadra en alguns expedients que han estat tractats al llarg de la temporada.

Durant la reunió ha tingut lloc el reconeixement a diferents persones, tot destacant la figura de Francesc Casajuana per la seva dilatada i transcendent labor dins del Comitè Tècnic d’Àrbitres.

Els coordinadors de les diferents Subcomissions han fet un repàs dels expedients més rellevants que han estat derivats a Ètica, Antiviolència i a Xarxes Socials.

Com a cloenda, Bartoll ha valorat molt positivament la feina realitzada durant aquesta temporada i les actuacions que s’han portat a terme des de la Comissió d’Ètica Esportiva, i ha agraït a tothom la seva tasca així com les seves aportacions.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.