Sant Andreu de la Barca, CET 10 i Corbins fan el salt a la Divisió d'Honor Cadet de futbol sala
FS Notícies | 02/06/2024
El Pavelló Municipal de Premià de Dalt ha obert les portes a les tres finals del play-off d'ascens a la Divisió d'Honor Cadet de futbol sala, que s'han emès en directe a l'FCF TV.

CFS Sant Andreu de la Barca, FS CET 10 i CFS Turmat Portes i Automatismes Corbins celebren l'ascens a la Divisió d'Honor de futbol sala. Els del Baix Llobregat han superat el CEFS Manlleu per 3 a 0, l'equip barceloní ha doblegat l'FS Tecnovit Alforja per 0 a 6, mentre que els lleidatans han aconseguit el bitllet després de guanyar per 0 a 6 el CFS Lloret. Les tres finals s'han disputat al Pavelló Municipal de Premià de Dalt sota un ambient de luxe amb els colors a les graderies dels sis equips competidors.

CFS SANT ANDREU DE LA BARCA 3 - 0 CEFS MANLLEU

Un nom propi ha decantat la final: Rayan El Yaakaoubi. El capità del conjunt del Baix Llobregat ha signat un hat-trick per guiar els seus cap a l'ascens. El partit ha arribat al descans amb avantatge mínims per als de Junior Panque (1-0). Dos gols de fantasia de Rayan a la represa i una defensa solvent han acabat finiquitant el partit, malgrat el ventall de recursos que ha proposat l'equip osonenc. Kevin, el pivot del Sant Andreu de la Barca i soci preferit de Rayan també ha brillat amb una feina a l'ombra per la consecució del triomf.

FS TECNOVIT ALFORJA 0 - 6 FS CET 10

Els barcelonins han encarrilat la victòria gràcies a l'efectivitat en els primers 20 minuts de partit. Pol Anglada aprofitava un desajust defensiu per fer el 0 a 1. Sense temps per reaccionar, Carmona apareixia al segon pal per culminar una jugada de pissarra, quatre minuts després. I amb un punt de fortuna, al minut 20, ha arribat el tercer per posar molta distància a l'electrònic i sobre el parquet. A la segona meitat, Raúl Rubio ha mostrat les seves virtuds de pivot per signar dos gols més i Arnau s'ha sumat a la festa.

CFS LLORET 0 - 6 CFS TURMAT PORTES I AUTOMATISMES CORBINS

Una final no entén de xifres, estadístiques ni precedents. És un partit únic en què controlar les emocions i els esforços pot resultar clau. I les individualitats apareixen. Ramon Camats ha posat en doble avantatge al Corbins en els primers 25 minuts. Dues genialitats del '45' lleidatà a l'esquena de la defensa començaven a aplanar el terreny per als de Joan Florensa. Els costaners han desaprofitat oportunitats clares i ho han acabat pagant car. En dos minuts, Roger i Jordi ampliaven l'electrònic fins al 0 a 4, que acabaria sent un 0 a 6 amb un Lloret desconnectat i desafinat que no ha pogut reflectir el potencial ofensiu que demostren els 263 gols a favor en la lliga regular.