INSCRIPCIÓ DELS TÈCNICS AL REGISTRE DE PROFESSIONALS

DE L’ESPORT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA (ROPEC)

Per obtenir l’informe de l’FCF que et permetrà donar-te d’alta en el Registre de Professionals de l’Esport de la Generalitat de Catalunya (ROPEC), hauràs d’enviar els següents documents a documentsescola@fcf.cat:

1

Formulari de sol·licitud (el pots descarregar aquí).

2

Declaració responsable d'experiència. (el pots descarregar aquí). En aquest informe, hauràs d'incloure només les dues temporades que hagis exercit amb llicència d'entrenador/a. En el cas d'haver exercit més de dues temporades, hauràs d'indicar només les temporades exercides en les categories més altes.

No es podran comptabilitzar, i per tant no has d'afegir a la teva declaració responsable d’experiència:

  • L'experiència assolida sense disposar de llicència d'entrenador/a.
  • La temporada en curs, fins que no finalitzi.
  • Les temporades exercides amb moratòria.
  • Les temporades en les quals l'assistència als partits, no s'hagi produït de manera continuada.
3

Diploma federatiu que certifiqui com a mínim 65 hores de formació Si tens més d'un títol, hauràs d'enviar només la titulació del nivell més alt.

Un cop revisades les dades presentades, en cas que reuneixi els requisits, es procedirà a l'emissió del certificat i s'informarà l'interessat/da per correu electrònic.

* Per sol·licitar la categoria de Director/a Esportiu, hauràs de presentar conjuntament amb la titulació de 3r nivell federatiu, la de coordinador/a i un certificat del club que garanteixi que has fet funcions de direcció esportiva durant un mínim de 2 temporades).

La inscripció al Registre es podrà efectuar en un dels següents nivells:

  • Entrenador/a Nivell Bàsic (65 h. de formació + 700 h. d’experiència laboral o com a voluntari/a en equips de nivell bàsic).
  • Entrenador/a Nivell Mig (180 h. de formació + 700 h. d’experiència laboral o com a voluntari/a en equips de nivell mig).
  • Entrenador/a Alt Nivell (210 h. de formació + 700 h. d’experiència laboral o com a voluntari/a en equips d’alt nivell).
  • Director/a Esportiu (210 h. de formació + títol de coordinador/a + 700 h. d’experiència professional fent funcions de direcció esportiva).

Per a més informació pot consultar la pàgina oficial Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya

Aquest tràmit no serà vàlid per aquells que tinguin un títol oficial cursat en els ensenyaments esportius de règim especial. La seva inscripció serà directa, sense necessitar presentar cap informe federatiu ni pagar cap taxa.

Tota aquesta informació està recollida a la Circular 3 de l'FCF i la pots consultar aquí.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.