COMITÈ TÈCNIC D’ENTRENADORS

ACTUACIONS

El Comitè Tècnic d’Entrenadors és l’òrgan de la Federació Catalana de Futbol que tracta i vetlla pels Entrenadors. Trobem dues principals línies d’actuació:

1

En l’àmbit formatiu contribueix al foment i a la millora conceptual del futbol en totes les seves disciplines. Oferint i proposant formacions que es consideren necessàries tenint present la realitat del futbol català i les inquietuds dels seus tècnics. La formació es presenta en format de jornades tècniques, conferències, seminaris, curs d’especialització, monogràfics, etc.

2

D’altra banda, com a òrgan dependent de la Junta Directiva, proposa als mateixos iniciatives que consideri adients per a la millora i el foment del futbol català, així com informar i sotmetre les qüestions que afecten els seus afiliats. Pren decisions que corresponguin d’acord a la reglamentació del règim intern, i dóna suport i cobertura a les necessitats dels tècnics i entrenadors.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.